Nederlands Enlgish

Het laatste nieuws!

 

 

Vrijdag 20 september
Gebruik van nieuwe technieken

Eerder dit jaar waren we te gast bij de Fespa Global Summit show in Londen. Op deze show werden de ontwikkelingen op gebied van printwerk besproken. Nieuwe technologieën zoals digital signage en QR-codes werden breed uitgelicht. Digital signage is het gebruiken van grote schermen om de klanten te informeren. Vroeger werd dit voornamelijk gebruikt voor vluchtinformatie op schiphol, tegenwoordig veelal te zien in winkels en zeker in de standbouw wordt men steeds creatiever met deze schermen. Op onze site vind je dan ook vele voorbeelden van beeldschermen die zijn weggewerkt in de stand.

Tevens wordt er in toenemende mate gebruik gemaakt van QR-codes. Deze vierkante codes komen veelal op productverpakkingen en magazines voor. Met je mobiel kunnen deze codes gescand worden, waarna je wordt doorgestuurd naar de webpagina die bij deze code hoort. Deze codes kunnen ook gebruikt worden op flyers, om extra toelichting te geven op de vaak beknopte informatie.

Houdt deze technologieën in het achterhoofd, zodat u het optimale uit uw beursstand zult halen!

 

Woensdag 17 april
50 jaar behaald!

Plaat Reklame bestaat 50 jaar! Van 3 hoog aan de Prinsengracht tot een groot pand in Noord. Begonnen met mobiele billboards en uitgegroeid tot een full service dienstverlener in de reklame branche. Plaat Reklame, een Amsterdams bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Creativiteit, daadkracht en service zijn de fundamenten van dit 50 jarige bedrijf, waar wij trots op zijn!

De komende weken plaatsen we foto's uit het archief op onze site en sociale media.
Onderstaand een oude standbouw foto!

 

Donderdag 31 januari
Presentatie panelen

Het nieuwe jaar betekent nieuwe plannen voor Stadsdeel Noord. Nieuwe verkeerssituatie, bestemmingsplannen of andere wijkinformatie.... alles wordt opgehangen op de presentatiepanelen van Plaat Reklame. Ook u kunt deze presentatiepanelen huren bij Plaat Reklame. Wij verzorgen de plaatsing en demontage van de panelen. Stuur een email naar FrankHonigh@plaatreklame.nl voor meer informatie.


Donderdag 10 januari
Telegraaf op de vakantiebeurs

In de jaarbeurs Utrecht is deze week de vakantiebeurs weer van start gegaan. Meer dan 14000 exposanten staan op deze editie van de vakantiebeurs. Plaat Reklame verzorgde stands voor Egypte, Jordanië, GSK en ook de Telegraaf. De Telegraaf heeft hier een leuk artikel over geplaatst op hun site:

http://www.telegraaf.nl/reiskrant/21206630/__De_Vakantiebeurs_in_volle_gang__.html

 

 

 

 

Donderdag 3 januari
Nieuwjaar!

De beste wensen voor 2013! Ook voor TMG is het jaar goed begonnen. Met ingang van 1 januari kent TMP een nieuw logo dat de nieuwe organisatie symboliseert. Plaat Reklame beplakte de gevel van het pand.

 

Woensdag 5 december
Pop-up stores populair

In Amsterdam worden steeds meer tijdelijke winkels geopend. Om het winkelaanbod aantrekkelijk te houden, wordt steeds vaker plaats geboden aan ondernemers die tijdelijk in een leegstaand winkelpand gaan zitten (Bron: www.retailnews.nl).

 

 

Plaat Reklame verzorgde winkels voor onder andere Maggi. Voor vrijblijvend advies, neem contact met ons op.


Pop-up store Maggi

Maandag 3 december
Tips voor standdisplays

Wees bondig

Een display is een stopteken. Hij moet bezoekers nieuwsgierig maken en staande houden. Wees bondig en hou er rekening mee dat je slechts enkele seconden hebt om de aandacht van de bezoeker te krijgen. Beperk de tekst op de display tot maximaal tien woorden. Ga op zoek naar een beeld dat de woorden vervangt.

Wees anders

Maak een lijstje van wat uw concurrenten zoal op hun displays zetten. Dit wordt de leidraad voor wat u vooral niét op uw display moet zetten. De stopkracht van de display wordt bepaald door de mate waarin hij afwijkt van alle andere boodschappen die op de bezoeker worden afgevuurd.

Wees inventief

Vertaal uw deelnamedoelstellingen telkens opnieuw in weer andere proposities, tot u een unieke en krachtige propositie overhoudt. Probeer vervolgens de sterkste propositie te vertalen in een pakkende slogan. Doet de slogan u glimlachen? Dan zit u waarschijnlijk goed!

Wees kritisch

Heeft u een goede slogan op papier staan? Print hem uit, hang hem op een plek waar veel medewerkers langs komen en observeer hun reacties. Hebben ze hem meteen gezien? Hebben ze andere collega’s op de slogan geattendeerd? Laat de slogan een paar dagen doordringen en analyseer daarna de reacties in de diepte. Zijn ze lauw, gooi de slogan dan weg en begin opnieuw.
(Bron Expovisie)


Dinsdag 6 november
Stille vergaderzaal Hoorn

Plaat Reklame heeft de vergaderzalen van de gemeente Hoorn voorzien van geluidwerende doeken. De gemeente kan nu ongestoord vergaderen in een omgeving dat aanspreekt!
Dinsdag 30 oktober

Plaat Reklame zet de punten op de i bij de stand van Cisco op de info security beurs!Donderdag 19 juli 2011
10:30

Website staat online!

 Blij dat we kunnen melden dat de website eindelijk online staat, alle foto's staan erop en via nieuws, kunnen wij jullie op de hoogte houden van de ins & outs van Plaat Reklame!


Woensdag 06 juli 2011 12:16

Foto's staan op de website

De meeste foto's staan nu op de site. Na ze met zorg te hebben uitgekozen hebben wij ze op onze website gezet, om ze aan iedereen te laten zien.


Maandag 20 juni 2011 18:04

Website krijgt vorm

Het wordt al een echte website, binnenkort ook online te zien! Want daar gaan we natuurlijk voor!


Maandag 20 juni 2011 16:32

Besluit nieuwe website

Met pijn in ons hart hebben we uiteindelijk toch afscheid moeten nemen van onze oude website. Want het is gewoonweg: Tijd voor iets nieuws!
Beetje bij beetje bouwen we aan de nieuwe website! Zo blijven we ook op digitaal gebied
up -to-date en hebben wij op deze manier de mogelijkheid om onze prachtige beelden van ons werk te laten zien.

Lees meer..Erkend lid van